hp1.jpg

Mit tartalmaz az Aloe 24/7 ital?

Az Aloe ital friss Aloe ferox levelekből készül. A leveleket meghámozzák, pépesítik majd cseppfolyósítják. Egy nagyon kis mennyiségű citromsavat adnak hozzá, hogy a termék pH értékét egyensúlyban tartsák. Mivel semmilyen tartósítószert nem használnak az előállítás során, az alacsonyabb pH érték hozzájárul a termék hosszabb idejű eltarthatóságához. Az Aloe ferox értékes gél-poliszacharidokat (hosszú láncú cukrok) tartalmaz, amelyek oldható élelmi rostokat, vitaminokat, fehérjéket és rendkívül sokféle ásványi anyagot és nyomelemet biztosítanak, magas kalcium tartalommal. Az Aloe ferox a biológiailag igen értékes nyolc egyszerű speciális cukorból többet is tartalmaz, amelyek globális elismerést élveznek azon csodálatos képességüknek köszönhetően, hogy javítják a testben a sejt-sejt közti kommunikációt, ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusát serkenti. Ezeket a cukrokat “Glyconutrients”-nek  hívjuk.

Miért kellene Aloe 24/7 italt innom?

Hogy szervezetükbe bejutassák a növény széles spektrúmú tápanyag tartalmát és részesüljenek az emésztőrendszerre gyakorolt nyugtató tulajdonságaiból. Hatásmechanizmusa hasonló az Aloe gélhez, amit az égő és irritált bőrre kenünk, hogy segítse az égett bőr megnyugtatását: a natúr Aloe ital nyugtatja az emésztőrendszert, ahogy áthalad rajta. Azonban, ha gyümölcslével keverjük, amellett hogy számos táplálkozási és egészségügyi előnyt kínál, a benne lévő gyümölcssavak további irritációt okozhatnak gyomorégés, gyomorfekély esetén. Ezért a rövid válasz az, hogy:
- ha emésztőrendszeri problémáktól szenved, natúr Aloe 24/7 italt fogyasszon
- ha a megszokott, hétköznapi gyümölcslevek ízletes és egészséges alternatíváját keresi, akkor fogyasszon a Totally Wild három aloe és gyümölcslé keverékének bármelyikét

Milyen az Aloe italok íze?

Az Aloe 24/7 ital enyhén savanykás ízű - hasonló a citromhoz. A gyümölcslével kevert italok nagyon finomak és friss, gyümölcsös ízűek.

Keserű az Aloe ital?

Nem, a feldolgozás előtt a növény keserű nedve teljes egészében eltávolításra kerül.

Mennyi Aloe italt fogyasszak?

Ha az emésztőrendszer kellemetlenségeire keres enyhülést, a „sűrűn és keveset” a legjobb megoldás. Igyon meg 25 - 30 ml-t 2 - 3 óránkét. Ezt lassan növelheti napi 350 ml-ig is, súlytól és magasságtól függően. Kezdje az ajánlott mennyiséggel, és figyelje, hogy mi működik legjobban az Ön számára.

Alkalmas e az ital cukorbetegségben szenvedőknek (diéta esetén)?

Az Aloe 24/7 különösen hatékonynak bizonyult cukorbeteg diéta esetén. Főleg komplex poliszacharidokat tartalmaz, amelyek számos oldható élelmi rostnak a forrása. Az oldódó rostok hatékony tulajdonsága különösen az emésztés korai fázisában érvényesül, amikor a bevitt étel viszkozitását növeli a gyomorban és a vékonybél felső szakaszán. Ez lelassítja a keményítő és egyéb szénhidrátok emésztését, valamint a cukor felszívódását is. Ez pedig mérsékelt inzulin termelést eredményez. Az Aloe és gyümölcslé keverékek viszont nem ajánlottak. Annak ellenére, hogy nincs bennük hozzáadott cukor, a gyümölcsökben lévő természetes fruktóz túl sok lehet diabetes diéta során.

Van-e bármilyen melllékhatása az ital fogyasztásának?

Eddig még egyet sem jelentettek.
 

Mennyi az italok szavatossági ideje?

Gyártástól számított egy évig. Felnyitás után a terméket hűtőszekrényben kell tárolni,  ahol még 4-5 napig eltartható.

 

 

Milyen jótékony hatása van az Aloe ferox fogyasztásának?

Az Aloe ferox „cukortápanyagokat” (glyconutrients), fehérjéket, összetett szénhidrátokat, vitaminokat ásványi anyagokat, enzimeket és nyomelemeket tartalmaz. Azonban a legfontosabb ok, amiért érdemes Aloe feroxot fogyasztani az, hogy hozzájussunk azokhoz az igen értékes természetes cukrokhoz, amelyek elősegíthetik a szervezet öngyógyító tevékenységét.